Wat is BouwKollektief?

Over ons

concept & visie

In de huidige woningmarkt is het vinden van een leuke woning voor een normale prijs bijna onmogelijk geworden. Waarom dan niet een gedeelte zelf doen?

BouwKollektief is een samenwerking tussen jou als toekomstig bewoner, jouw toekomstige buren en ons. Wat wij bieden is een mogelijkheid om stap voor stap zelf jouw droomhuis af te bouwen.

Je koopt bij ons een woning, afbouwpakketten en lessen/ tutorials. Zo weet je hoe jij de klus moet aanpakken. Door zelf te klussen met familie en vrienden voeg je (over)waarde toe aan jouw woning. Daarnaast kun je keuzes maken in de indeling en de inrichting zodat het ook echt jouw eigen thuis wordt.

Door zelf de afbouw te doen bespaar je rond de 20.000,- euro en wordt de aanschafprijs van de woning weer betaalbaar en financierbaar. Een reguliere woning van 200.000,- euro kost in de BouwKollektief methode 180.000,- euro.

FAQ

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik een gedeelte zelf doen?

Omdat de bouw te duur aan het worden is. BouwKollektief maakt het mogelijk zelf een woning af te bouwen. En, als je niet in staat bent alles zelf te doen vinden wij samen met jou de vakmannen die dat deel voor jou doen.

Voor wie is BouwKollektief?

Voor handige starters en doorstromers in de woningmarkt met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Hoe kan een BouwKollektief woning zo snel gebouwd worden?

Door middel van een goede combinatie tussen innovatieve bouwmethoden en simpele maar slimme technieken kan er in een korte tijd een woning worden gerealiseerd. Sneller dan reguliere bouwmethoden.

Wat voor soort woningen heeft BouwKollektief?

BouwKollektief kan worden toegepast in grondgebonden rij- of hoekwoningen van 2 of 3 bouwlagen, in appartementencomplex van 12 appartementen en in transformatieprojecten.

Waar bevinden deze woningen zich?

In verschillende gemeente in Nederland is Bouwkollektief mooie locaties aan het bemachtigen om samen met jou jouw droomhuis af te bouwen. Als jij zelf een goede locatie kent mail ons dan! info@bouwkollektief.nl