Wat is BouwKollektief?

Over ons

concept & visie

In de huidige woningmarkt is het vinden van een leuke woning voor een normale prijs bijna onmogelijk geworden. Waarom dan niet een gedeelte zelf doen?

BouwKollektief is een samenwerking tussen jou als toekomstig bewoner, jouw toekomstige buren en ons. Wat wij bieden is een mogelijkheid om stap voor stap zelf jouw droomhuis af te bouwen.

Je koopt bij ons een cascowoning, afbouwpakketten en lessen/ tutorials. Zo weet je hoe jij de klus moet aanpakken. Door zelf te klussen met familie en vrienden voeg je (over)waarde toe aan jouw woning. Daarnaast kun je keuzes maken in de indeling en de inrichting zodat het ook echt jouw eigen thuis wordt.

FAQ

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik een gedeelte zelf doen?

Omdat de bouw te duur aan het worden is. BouwKollektief maakt het daarom mogelijk zelf een woning af te bouwen, precies zoals jij dat wilt.

Voor wie is BouwKollektief?

Voor handige starters en doorstromers in de woningmarkt met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Wat is het proces?

Door middel van een goede combinatie tussen innovatieve bouwmethoden en simpele maar slimme technieken kan er in een korte tijd een woning worden gerealiseerd.

Wat voor soort woningen heeft BouwKollektief?

Alle woningen zijn rij- of hoekwoningen van 2 of 3 bouwlagen.

Waar bevinden deze woningen zich?

In verschillende gemeente in Nederland is Bouwkollektief mooie locaties aan het bemachtigen om samen met jou jouw droomhuis af te bouwen.