Voordelen

De voordelen van een BouwKollektief woning

Met onze casco woningbouwprojecten wordt een betaalbaar droomhuis weer mogelijk.

Keuzevrijheid bij de indeling

Wil je een grote slaapkamer en een kleinere badkamer of net andersom, bij het intekenen houden wij rekening met jouw wensen.

Inkoopvoordeel

Het casco van het woningblok wordt in één keer door de aannemer geplaatst. De materialen die nodig zijn om de woning af te bouwen worden per onderdeel, maar voor alle woningen parallel, besteld en geleverd. Omdat de leverancier niet voor één woning hoeft te komen, maar in één keer veel meer woningen kan leveren, zijn de kosten per woning beduidend lager.

Meteen overwaarde

Je weet zeker dat de bouwkosten en de door jou gemaakte uren terugkomen in de waarde van de woning, hier is namelijk de verkoopprijs op gebaseerd.

Je staat er niet alleen voor!

Je wordt begeleid door een deskundig team met ervaring in bouwprojecten met bouwkundigen, architecten en constructeurs, e.a.

Een schoon casco

In tegenstelling tot een kluswoning hoef je bij onze woningen niet eerst te slopen, je begint met een schoon casco die jij afbouwt.

Help elkaar bij het bouwen

Samen met de buren kan je de afbouw afstemmen. Zo kan de bouw een stuk makkelijker gaan.

Je zit in een kollektief

Bouw in korte tijd een goede band op met je toekomstige buren! Dit levert je niet alleen een mooi huis, veel kluservaring en een mooie straat op, maar ook veel gezelligheid en fijne buren die je al goed kent, en dat nog voordat je er komt te wonen!